RSS

εντσι(ελ)λάντας

14 Φεβ.

Viva la Mexico!

σε μια λατινικη νυχτα σαν την σημερινη ταιριαζει αψογα μια καψερη συνταγη για καψερους ερωτες!!!

  • 800 γρ κοτοπουλο φιλετο στηθος
  • 2 φρεσκιες ντοματες μεγαλες
  • 3 σουβλακοπιτες
  • 1 καψερη πιπεριτσα τσιλι
  • 1 πρασινη πιπερια κλασικη
  • μαιντανο
  • αλατοπιπερο καρυ παπρικα
  • 1 κρεμμυδι
  • 1 σκελιδα σκορδο

Ψηνουμε το κοτοπουλο στο γκριλ για περιπου 40 λεπτα μεχρι να ξεροψηθει και να κανει μια ωραια χρυση κρουστα! Θα βοηθησουν στη γευση του αν το πασπαλισουμε με καρυ αλατοπιπερο και λιιιιγη ριγανη! Κατω απο το κοτοπουλο στα τελευταια 10 λεπτα βαζουμε και τις πιτες για να ρουφηξουν τους ζωμους και να ψεροψηθουν με αφθονο αρωμα!

Ταυτοχρονα τσιγαριζουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και την πιπερια στο τηγανι. Προσθετουμε την ντοματα (περασμενη στο τριφτη) αλατοπιπερο,παπρικα και ριχνουμε και το τσιλι.

σερβιροντας βαζουμε τις πιτες στη βαση ,απο επανω το κατοπουλα, η σαλτσα και τοπαρουμε με φρεσκοκομμενο μαιντανο!

i also eat tacos and buritos

 

τι αλλο απο αυτους εδω: 

Advertisements
 
2 Σχόλια

Posted by στο 02/14/2012 in φαγιά

 

Ετικέτες: , , ,

2 responses to “εντσι(ελ)λάντας

  1. wiseGeorge

    02/25/2012 at 21:28

    αν θέλει κάποιος κάτι πικάντικο αντί για κοτόπουλο θα προτιμούσε μοσχάρι…

     

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: