RSS

Pasta alla carbonara

21 Νοέ.

απο την αναγνωστρια GARI

υλικα:

μακαρονια 400gr

παντσετα 200gr

αυγα 4

παρμεζανα 80gr (τριμενη)

λαδι

κρεμυδι 1

μαυρο πιπερι

αλατι

 

εκτελεση :

1 βραζουμε τα μακαρονια με λιγο αλατι,το βρασιμο aldente κατα προτιμιση

2 κοβουμε το κρεμυδι και το τσιγαριζουμε σε ενα μεγαλο τιγανι

3 κοβουμε την παντσετα κοματακια μικρα και την πεταμε μεσα στο τιγανι μαζι με το κρεμυδι

4 σε ενα μπολ τραζουμε τα αυγα και ριχνουμε τη μιση παρμεζανα μαζι με τα αυγα

5 οταν βρασουν τα μακαρονια τα σουρωνουμε και στη συνεχεια αφου εχει παρει λιγο χρωμα η παντσετα χαμηλωνοθμε τη φωτια και ριχνουμε μεσα στο τιγανι τα μακαρονια(γι αυτο καλυτερα μαγαλο τιγανι)

6 τα ανακατευουμε και σιγα σιγα προσθετουμε το μιγμα με το αυγο μεσα στο τιγανι και συνεχιζουμε να ανκατευουμε καλα για 2 λεπτακια μεχρι να γινει το αυγο…

7 βγαζουμε το τιγανι απο τη φωτια,προσθετοθμε το πιπερι και το υπολοιπο τυρι και ανακατευουμε…η καρμποναρα ειναι ετοιμη για σερβιρισμα και….buon appetito!!!

 

Advertisements
 
3 Σχόλια

Posted by στο 11/21/2011 in φαγιά

 

Ετικέτες: , , ,

3 responses to “Pasta alla carbonara

  1. mountrakis40

    11/21/2011 at 22:40

    Ειναι επιλογη της gari το σουρεαλ ή κατι αλλο μας γυρισε στο 90΄ με την κακια την εννοια;

     
  2. tsakoula

    11/22/2011 at 19:27

    :/ not so good………. την δοκίμασα και δεν με έπεισε…… 😦

     
    • likudeez

      11/22/2011 at 19:45

      Η ιταλική μαφία τώρα σε έχει στο μάτι…
      Μήπως έκανες κάτι λάθος; έβαλες ρουβά στο YouTube;

       

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: