RSS

κοτοπουλο ισπανικο (με μηλο)

12 Οκτ.

Καλησπερα αρχοντες! Η primera division καλα κρατει και εμεις για να γιορτασουμε αυτην την φωτο ποσταρουμε μια ακρως ισπανικη γευση! Κοτοπουλο εσπανιολ με μηλο!!!!

το κοτοπουλο με τους φιλους του... το μηλο τον πλαστη τον καταλογο ikea και τα πολυμερισμενα λαστιχακια!

για παμε…

  • 1 ξινομηλο
  • 1 κρεμμυδι
  • 3 μπουτια κοτοπουλο η φιλετα στηθος
  • 1 κουτ της σουπας καρυ
  • 1 κουτ της σουπας αμυγδαλοψυχα τριμμενη

Τσιγαριζουμε για λιγο τ οκοτοπουλο ετσι για το style με λιγο λαδακι και μολις μας κανει ματακια το βγαζουμε. Τσιγαριζουμε τωρα το ψιλοκομμενο κρεμυδι, το μηλο,καρυ,αμυγδαλο και αλλατοπιπερο για λιγο και αυτα να βγαλουν τα εξωτικα τους αρωματα! προσθετουμε το κοτοπουλο και 2  κουπες νερο και 1 κυβο λαχανικων (σε επομενο ποστ θα σας πω για τοτε που εφτιαξα δικους μου σπιτικους κυβους) κλεινουμε την χυτρα και βραζουμε για 18 λεπτα

ταυτοχρονα…

βραζουμε 2 κουπες ρυζι (με την μαγικη αναλογια 1 ρυζι-2 1/3 νερο) και στο τελος βαζουμε 5 στυμονες σαφραν κοζανης και λιγο βουτυρο…

Οταν ανοιξουμε την χυτρα αφαιρουμε το κοτοπουλο ψαρευοντας το και βαζουμε 125 γρ γιαουρτι και 1 κοτ της σουπας αλευρι και ανακατευοντας συνεχεια αφηνουμε την σαλτσα να δεσει παιρνοντας μια βραση ακομα.. Οπωε ειναι ζεστο ζεστο σερβιρουμε οπως στη φωτο και καταβροχθιζουμε!!!

 

Στο dexter εκανε την διαφορά ως brother sam, εδω ραπαρει με την faith evans

 

Advertisements
 
Σχολιάστε

Posted by στο 10/12/2011 in φαγιά

 

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: